Retete
Retete inedite cu ingrediente de sezon
Carpaccio de pere cu gorgonzola si nuci
retete vegetariene de sarbatori Carpaccio de pere cu Gorgonzola si nuci Carpaccio de pere cu gorgozola si nuci – un aperitiv cu stil Cum stati cu pregatirile de sarbatori? Aveti deja un meniu in plan, sau sunteti inca in etapa…
Salata cu ton si fasole
Salata cu ton si fasole - o reteta rapida pentru un pranz sanatos. Secretul unei salate reusite sta in ingrediente de calitate si un dressing fabulos.
Chec cu lamaie
Cel mai memorabil chec cu lamaie l-am mancat anul trecut undeva langa Oxford, la Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons. E o oaza de rasfat culinar (si nu numai) la Le Manoir.
Pate de sardine
#summertime specials pate de sardine cu fenicul si capere Din nou sardine – pentru ca inca nu m-am saturat de ele si pentru ca simt eu ca mai e mult de explorat in zona asta. Dupa ce vreo doua saptamani…
Ciorba de salata verde
Saptamana trecuta am facut ciorba de salata verde de trei ori la rand, in trei zile consecutive. Saptamana asta plec acasa, la Timisoara. Ghici ce i-am spus mamei sa imi pregateasca pe cand vin?
File de ton cu edamame si salicornia
Eleganta sta in lucrurile simple. Este si cazul acestui dish compus din file de ton, edamame, salicornia si piure de cartofi.
Bruschetta cu rosii – the basics
Cat de greu poate fi sa faci o bruschetta? Teoretic tot ceea ce ai de facut este sa tai niste rosii, sa le amesteci cu sare, piper si ulei de masline si sa le pui pe o felie de paine.…
Sardine cu Praz si Varza Savoy
Saptamana trecuta am gasit sardine la supermarket-ul din colt. Am luat o caserola, de proba. A doua zi am luat doua. Astazi am mai luat trei. Nu ma mai pot satura. Le-am gatit de fiecare data in tigaie, sarate, prajite…