Portofoliu
Creatii culinare de portofoliu, semnate de chef Andra Constantinescu
Flori de dovlecel cu ricotta
Visul unei zile de vara Flori de dovlecel umplute cu ricotta, piure de zucchini, ulei de leustean Flori de dovlecel umplute cu ricotta Este o vara superba in Londra, cu un soare cald si un cer albastru care te indeamna…
Sparanghel alb, nasturel si leustean
Chef's work Sparanghel alb, nasturel si leustean Daca urmaresti blogul Menta si Rozmarin de ceva vreme, probabil ca ai observat o usoara schimbare in ceea ce priveste structura acestuia. Pe langa sectiunea de articole de cultura gastronomica, am introdus si…
Arancine di riso
Arancine di riso. O poveste despre tradite, evolutie si creativitate. Enjoy! :)
Maltagliati primavera
Spring on a plate Maltagliati cu legume de primavara, galbenus de ou si sos de unt cu lamaie Cei care urmaresc actualizarile de pe pagina de facebook si cele de pe Instagram probabil stiu ca acesta a fost unul din…