Bruschetta cu rosii si masline Kalamata
taste of Italia
Bruschetele pot deschide cu succes orice cina speciala, sau pot fi servite simplu, pe post de mic dejun sau gustare oricand in timpul zilei. Pentru doua portii am avut nevoie de: 4 felii de paine (ciabatta sau bagheta sunt ideale, dar in definitiv puteti folosi orice paine doriti), doi catei de usturoi, cateva rosii, o mana de masline Kalamata, cateva frunze de busioc proaspat, sare, piper si doua-trei linguri de ulei de masline. Am prajit feliile de paine pe grill pana cand s-au rumenit si le-am “mangaiat” cu usturoi, cat sa isi ia din minunata sa aroma. Am taiat rosiile cubulete, maslinele in bucatele, le-am potrivit de sare si piper, am adaugat uleiul de masline si busuiocul si le-am lasat la frigider vreme de vreo ora, cat sa se patrunda aromele. Am pus pe fiecare felie de paine cate o portie generoasa din amestecul de rosii si le-am servit la pranz.
Enjoy!
8 Comments
Alexandrina
Sarbatori fericite, cu sanatate, bucurii si impliniri!
Andra
Multumesc la fel draguta! Pupici :*
Andra
Multumesc din suflet Ana! Sarbatori minunate si un an nou fabulos iti doresc! ♥
Ana Maria Ciolacu
Sarbatori fericite si un an nou cat mai frumos! <3
pansy
iata un mic dejun sau o cina usoara si buna !
Un an nou cat mai bun si voios !
Fancy Cake
Arata minunat!
Felicitari si sarbatori fericite!
Andra
Va multumesc fetele dragute, pupici si imbratisari!
Pingback: