Despre mine

          Prietenii spun despre mine ca sunt o persoana ambitioasa si curajoasa :)

Andra Constantinescu

…si daca stau sa ma gandesc bine, cred ca au dreptate, din moment ce in August 2010 am hotarat sa pornesc intr-o calatorie de redescoperire a propriei persoane si am inceput astfel o noua etapa din viata mea intr-o tara noua, intr-un oras despre care pana atunci citisem doar in carti. M-am acomodat destul de greu cu Londra, cu vremea ei schimbatoare, cu zgomotul pestrit si cu aglomeratia de zi cu zi, insa acum pot sa spun ca ma bucur cu adevarat de acest minunat oras si mai mult decat atat, chiar am renuntat de mult la umbrela: am hotarat ca ploaia e vesela si jucausa la Londra 🙂

        De fiecare data cand am putin timp liber plec hai-hui prin oras cu gandul sa descopar cate ceva nou: un minunat parc cu un mic gazebo si muzica jazz live intr-o duminica dupa-amiaza, un cappuccino cu scortisoara in vesnic aglomerata Trafalgar Square, un pahar de vin rosu savurat pe acorduri de vioara in Covent Garden, linistea si atmosfera de studiu din British Library, o zi incarcata de istorie la British Museum, sau o exceptionala incursiune in arta la Tate Modern.
        Am mai descoperit aici toate mirodeniile din lume, atatea arome, atatea culori, atatea fructe si legume exotice, dar si toate felurile de peste si de fructe de mare pe care mi le puteam imagina vreodata… Si asa, incet-incet, am reinviat vechea mea pasiune pentru gatit si m-am hotarat sa imaprtasesc cu voi din experientele mele.
         In prezent studiez Artele Culinare la University of West London. Este probabil una dintre cele mai importante decizii pe care le-am luat vreodata si ma bucur ca am avut curajul si determinarea sa fac acest pas. Este mai greu decat imi imaginasem, insa I love every single moment!
        Ador sa citesc. In continuare ma incapatinez sa citesc cartile in clasica forma tiparita: am impresia ca nu se compara nimic cu mirosul acela de hartie tiparita si cu gestul acela delicat si plin de nerabdare de a intoarce pagina… sau, cine stie, poate doar asa sunt eu, mai old fashioned.
        Imi doresc sa vizitez cel putin un oras nou in fiecare luna: calatoriile ma relaxeaza si ma inspira. Si mai imi doresc sa imi stabilesc atelierul “culinaro-fotografic” intr-o bucatarie mare si luminoasa, cu geamuri de sus pana jos si cu vedere la mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.