Vara
Retete de vara - retete cu ingrediente de sezon din lunile Iunie, Iulie si August
Avocado toast cu ou posat
holiday breakfast avocado toast + ou posat = love Avocado toast – un mic dejun care s-a transformat din trend in obisnuinta Nebunia cu avocado toast a inceput undeva prin 2014. De atunci si pana acum, sub hastagul #avocadotoast sunt peste…
Chec cu lamaie
Cel mai memorabil chec cu lamaie l-am mancat anul trecut undeva langa Oxford, la Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons. E o oaza de rasfat culinar (si nu numai) la Le Manoir.
Pate de sardine
#summertime specials pate de sardine cu fenicul si capere Din nou sardine – pentru ca inca nu m-am saturat de ele si pentru ca simt eu ca mai e mult de explorat in zona asta. Dupa ce vreo doua saptamani…
Ciorba de salata verde
Saptamana trecuta am facut ciorba de salata verde de trei ori la rand, in trei zile consecutive. Saptamana asta plec acasa, la Timisoara. Ghici ce i-am spus mamei sa imi pregateasca pe cand vin?
File de ton cu edamame si salicornia
Eleganta sta in lucrurile simple. Este si cazul acestui dish compus din file de ton, edamame, salicornia si piure de cartofi.
Bruschetta cu rosii – the basics
Cat de greu poate fi sa faci o bruschetta? Teoretic tot ceea ce ai de facut este sa tai niste rosii, sa le amesteci cu sare, piper si ulei de masline si sa le pui pe o felie de paine.…
Sardine cu Praz si Varza Savoy
Saptamana trecuta am gasit sardine la supermarket-ul din colt. Am luat o caserola, de proba. A doua zi am luat doua. Astazi am mai luat trei. Nu ma mai pot satura. Le-am gatit de fiecare data in tigaie, sarate, prajite…
Sparanghel. Pancetta. Parmigiano
#dinnerdate series, testul cu sparanghel: iti ia fix 5 minute sa invelesti niste fire de sparanghel in pancetta, sa presari niste parmezan, sare, ulei de masline si coaja de lamaie