Category Archives: Iarna

dutch baby reteta clatita uriasa

Dutch baby

clatita uriasa (dutch baby) si trei motive pentru care trebuie sa iti iei o tigaie de fonta Dutch baby – […]

Tacos cu ananas

un desert mai in joaca mai in serios (P) tacos cu ananas si frisca Tacos cu ananas – ne jucam?  […]

reteta avocado toast

Avocado toast cu ou posat

holiday breakfast avocado toast + ou posat = love Avocado toast – un mic dejun care s-a transformat din trend […]

carpaccio-pere-nuci-gorgonzola

Carpaccio de pere cu gorgonzola si nuci

retete vegetariene de sarbatori Carpaccio de pere cu Gorgonzola si nuci Carpaccio de pere cu gorgozola si nuci – un […]

reteta-salata-cu-ton-rio-mare

Salata cu ton si fasole

Salata cu ton si fasole – o reteta rapida pentru un pranz sanatos. Secretul unei salate reusite sta in ingrediente de calitate si un dressing fabulos.

reteta-salata-de-portocale-rosii-cu-mozzarella

Portocale rosii, mozarella & rucola

O salata gata in 10 minute featuring portocale (aproape) rosii, mozarella di bufala si rucola Sezonul de portocale rosii (ma rog, […]

porridge-reteta

Colectia de porridge

Retete de porridge. Cele mai frumoase retete de porridge. Idei pentru un mic dejun sanatos.

reteta-tarta-cu-lamaie

Tarta cu lamaie

Tarta cu lamaie – reteta si tehnici de baza. Cum se face tarta cu lamaie. Reteta clasica a tartei cu lamaie. Tarta cu lamaie de sarbatori

reteta-ciabatta-cu-ulei-de-trufe

Ciabatta cu aroma de trufe

Reteta rapida de ciabatta cu ulei de trufe. Cum se face ciabatta. Paine cu arome festive, pentru masa de Craciun. Retete de Craciun. Reteta de ciabatta pentru incepatori.

reteta-welsh-rarebit

Welsh Rarebit

Paine cu branza – varianta (foarte) posh   Pe vremea cand gatitul nu era tocmai una din preocuparile mele de baza, […]

scrambled-eggs

On Toast

5 lucruri de pus pe paine prajita. Featuring: oua, rosii uscate la soare, dulceata de la Bacania Veche, ansoa si ceva branzeturi fine. Enjoy!

risotto-cacio-e-pepe

Risotto Cacio e Pepe

*inspired by Massimo Bottura When life gives you Parmigiano Reggiano…  …iti pui un pahar de prosecco si deschizi cartea lui […]