Retete

masina de inghetata merge la…

…ei, doar nu credeati ca am sa va spun asa, cu una-cu doua 🙂

In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru gandurile minunate si cuvintele frumoase pe care mi le-ati transmis cu ocazia inaugurarii noului site! Pe cat de emotionata am fost inainte de lansare, cu atat mai mult m-am bucurat si m-am emotionat cand v-am citit mesajele :). 

Stiu ca sunteti cu totii nerabdatori sa aflati rezultatele concursului, insa inainte de asta vreau sa profit de ocazie si sa va anunt ca Menta & Rozmarin are incepand de azi o noua pagina de Facebook pe care o puteti accesa aici: www.facebook.com/mentasirozmarin. Ca orice proiect nou, aceasta noua pagina are nevoie de sustinerea voastra pentru a deveni la fel de atractiva si de dinamica, asa ca va astept cu drag si pe Facebook la povesti cu aroma de “Menta & Rozmarin“! ♥

Iar ca sa revenim la concurs, va anunt ca am creat pentru voi un album special pe pagina oficiala Menta & Rozmarin, in care am cuprins toate fotografiile pe care mi le-ati trimis cu ocazia participarii la concurs. Iar ca sa nu va mai tin in suspans, va anunt ca masina de inghetata merge la….

random

Reteta cu numarul 3 din albumul de fotografii.

Draga mea, felicitari! Astept sa imi trimiti un email cu adresa ta si voi organiza apoi trimiterea coletului.

Andra Constantinescu

I am a classically trained chef, with a Masters Degree in Food Business Management. I currently work as a Hospitality Lecturer at London College of Contemporary Arts and at the University of East London. I teach subjects focused on: Food, Society and Culture; Diet & Nutrition; Event Management as well as Marketing and Social Media for Hospitality. I am also a guest lecturer at the University of West London, where I teach Restaurant Reviewing and Social Media for Restaurants.

More Posts - Website - Twitter - Pinterest

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.