Daca aveti pofta de un desert delicat si aromat, atunci va invit sa incercati aceste caise caramelizate servite cu crema de mascarpone cu vanilie si miere. Iar daca inca nu v-am convins, va mai dezvalui un singur detaliu: se prepara in mai putin de 15 minute.
Caise caramelizate cu crema de mascarpone si miere
Ingrediente
patru caise
patru linguri de zahar brun
40 grame unt
patru lingurite de miere
100 grame mascarpone
o pastaie de vainilie de bourbon
cateva frunzulite de menta proaspata
Metoda de preparare
Taiem caisele in jumatate, scoatem samburii si punem in mijlocul fiecarei jumatati de caisa cate o bucatica se unt si o jumatate de lingura de zahar brun. Le aranjam frumos intr-o tava, pe hartie de copt si le dam la cuptor (la functia de grill daca aveti) pentru 5 minute sau pana cand zaharul se caramelizeaza si caisele capata o culoare brun-aurie.
In timp ce caisele sunt la cuptor, pregatim crema: amestecam crema mascarpone cu semintele unei pastai de vanilie si cu miere.
Aranjam crema intr-un pahar cu picior, adaugam caisele si decoram cu frunzulite de menta proaspata.
Craciun fericit draga mea β₯
Multumesc draguta, Craciun fericit si tie! <3
Un desert de luat in seama…mai ales in aceste zile de sarbatoare…Craciun Fericit!
Un deliciu!!!Pup si sarbatori fericite!
Sarbatori fericite si voua! Va pup!
Oau! Ce bine arata! Sarbatori fericite!
Un desert fin si aromat!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Sarbatori fericite dragele mele! Pupici si imbratisari!
Craciun fericit si linistit in continuare, alaturi de cei dragi!
Multumesc din suflet Miha, Craciun fericit si voua! :*
Mmmm arata minunat!!
Sarbatori fericite si numai bucurii!!!
multumesc pentru urari ,sarbatori fericite cu sanatate si bucurii
Un deliciu…
Multumesc dragutelor, va pup cu drag!