Vegetarian Recipes and Blog

Bruschetta cu rosii si masline Kalamata

Andra Constantinescu | December 23, 2011 | ReteteVara
  taste of Italia
 
reteta-bruschete-rosii-kalamata
 
Bruschetele pot deschide cu succes orice cina speciala, sau pot fi servite simplu, pe post de mic dejun sau gustare oricand in timpul zilei. Pentru doua portii am avut nevoie de: 4 felii de paine (ciabatta sau bagheta sunt ideale, dar in definitiv puteti folosi orice paine doriti), doi catei de usturoi, cateva rosii, o mana de masline Kalamata, cateva frunze de busioc proaspat, sare, piper si doua-trei linguri de ulei de masline. Am prajit feliile de paine pe grill pana cand s-au rumenit si le-am “mangaiat” cu usturoi, cat sa isi ia din minunata sa aroma. Am taiat rosiile cubulete, maslinele in bucatele, le-am potrivit de sare si piper, am adaugat uleiul de masline si busuiocul si le-am lasat la frigider vreme de vreo ora, cat sa se patrunda aromele. Am pus pe fiecare felie de paine cate o portie generoasa din amestecul de rosii si le-am servit la pranz.       
Enjoy!

Andra Constantinescu

Chef. Mentor. Food critic. Fine dining cognoscente. Explorer of flavours. Creator of experiences.

More Posts - Website - Twitter - Facebook - Pinterest - Google Plus

8 thoughts on “Bruschetta cu rosii si masline Kalamata”

Un gand, o idee, o intrebare?

retete, explorari culinare, recenzii de restaurante and more

Aperitiv Bauturi brunch calatorii ceva bun ceva dulce ceva simplu Cina comfort food desert jurnal de calatorie lacto-ovo vegetarian lacto-vegetarian libraria culinara Micul Dejun non-vegetarian ovo-vegetarian paine paine cu maia peste Pranz raw-vegan restaurant review retete de Anul Nou retete de baza retete de Craciun retete de iarna retete de Pasti retete de primavara retete de toamna retete de vara retete rapide salate smochine sparanghel taste of England taste of France taste of India Taste of Italia Taste of London taste of Morocco taste of Romania vegan vegetarian Yotam Ottolenghi
©2017 Mint&Rosemary - Andra Constantinescu. All Rights Reserved. Design by DOJO.