Vegetarian Recipes and Blog

Retete de primavara: Crema de branza cu ardei si ceapa verde [*lacto-vegetarian]

Andra Constantinescu | November 5, 2011 | Retete
        Va propun in continuare o reteta usoara si rapida, extrem de fina si usor de adaptat la orice dieta.
        Crema de branza cu ardei si ceapa verde este ideala pentru o gustare rapida, pentru un aperitiv sau chiar la micul dejun. Are o consistenta fina si pufoasa, iar ceapa verde ardeiul crocant ii dau o savoare deosebita. 
        Daca va mai spun si ca metoda de preparare este simpla ca buna-ziua, sunt sigura ca veti indragi de indata aceasta crema si o veti prepara ori de cate ori veti avea pofta de ceva fin si fresh.        
Pentru 4 portii avem nevoie de urmatoarele
Ingrediente:
300 grame branza Quark
200 grame branza Philadelphia
o lingura de smantana dulce
doua linguri ulei de masline extravirgin
trei fire de ceapa verde
un ardei rosu
sare si piper dupa gust
cateva frunze de busuioc proaspat 
        Prepararea cremei: se amesteca branzeturile intr-un castron, cu ajutorul unei linguri de lemn, pana cand se omogenizeaza. Se adauga smantana si la sfarsit se adauga uleiul de masline. Uleiul de masline se aduaga treptat, amestecand usor, pana cand se incorporeaza total.

        Cand crema este gata, se adauga ceapa verde taiata rondele, ardeiul tocat nu foarte marunt, busuiocul taiat fasii si se potriveste de sare si piper.

Se serveste cu paine prajita.
Enjoy!

Andra Constantinescu

Chef. Mentor. Food critic. Fine dining cognoscente. Explorer of flavours. Creator of experiences.

More Posts - Website - Twitter - Facebook - Pinterest - Google Plus

9 thoughts on “Retete de primavara: Crema de branza cu ardei si ceapa verde [*lacto-vegetarian]”

  1. Branza Quark este o branza proaspata de vaci, nesarata si cu o consistenta cremoasa.
    In caz ca nu o gasesti, o poti inlocui cu o branza proaspata de vaci de foarte buna calitate.

Un gand, o idee, o intrebare?

retete, explorari culinare, recenzii de restaurante and more

Aperitiv Bauturi brunch calatorii ceva bun ceva dulce ceva simplu Cina comfort food desert jurnal de calatorie lacto-ovo vegetarian lacto-vegetarian libraria culinara Micul Dejun non-vegetarian ovo-vegetarian paine paine cu maia peste Pranz raw-vegan restaurant review retete de Anul Nou retete de baza retete de Craciun retete de iarna retete de Pasti retete de primavara retete de toamna retete de vara retete rapide salate smochine sparanghel taste of England taste of France taste of India Taste of Italia Taste of London taste of Morocco taste of Romania vegan vegetarian Yotam Ottolenghi
©2017 Mint&Rosemary - Andra Constantinescu. All Rights Reserved. Design by DOJO.