Vegetarian Recipes and Blog

Oua in cuib de rosii

Andra Constantinescu | September 9, 2011 | ReteteVara
reteta pentru un mic dejun cu stil

reteta-oua-in-cuib-de-rosii

 
Oua in cuib de rosii

Oua in cuib de rosii

Ingrediente

  • doua rosii mari, bine coapte
  • doua oua
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc

Metoda de preparare

  1. Rosiile se scobesc cu ajutorul unei linguri si se curata bine de samburi.
  2. Introducem rosiile in cate un vas Ramekin si spargem cate un ou in fiecare rosie.
  3. Asezonam cu sare, piper si busuioc.
  4. Dam la cuptorul incins la 220 grade pentru 15-20 de minute, pana cand se coaguleaza oul.
  5. Servim cu branza topita sau telemea.
http://www.mentasirozmarin.ro/2011/09/oua-in-cuib-de-rosii.html
       
Enjoy!

Andra Constantinescu

Chef. Mentor. Food critic. Fine dining cognoscente. Explorer of flavours. Creator of experiences.

More Posts - Website - Twitter - Facebook - Pinterest - Google Plus

10 thoughts on “Oua in cuib de rosii”

  1. suntem pe aceiasi lungime de unda in ceea ce priveste trezitul la orele mai tarzii ale diminetii si servitul micului dejun la ore si mai tarzii. tot la fel, doar o plecare cu trenul sau cu avionul, ma obliga sa las somnul pe perna, la orele mai mici ale diminetii. bun de tot micul tau dejun. rosii, oua, branza verdeturi si condimente, adica tot ce trebuie ca sa te poti bucura de o zi inceputa tarziu dar la fel de adevarat, sfarsita tot tarziu.

  2. draga Delia, multumesc pentru vizita si ma bucur ca nu sunt singura somnoroasa, iar cu sfarsitul zilei tarziu – ai maaaaare dreptate πŸ˜›
    Ma bucur ca iti place micul meu dejun si te mai astept pe blogul meu πŸ™‚
    Pupici :*

  3. delicioase oule preparate in acest mod. Incantati cei din famile. Tine-o tot asa si vino cu sugestii noi. Sunt incantata de ceea ce realizezi. Urmaresc in permanenta retele tale. Mult succes in ceea ce faci. Fosta colega MIha Ionecu. T e pup

Un gand, o idee, o intrebare?

retete, explorari culinare, recenzii de restaurante and more

Aperitiv Bauturi brunch calatorii ceva bun ceva dulce ceva simplu Cina comfort food desert jurnal de calatorie lacto-ovo vegetarian lacto-vegetarian libraria culinara Micul Dejun non-vegetarian ovo-vegetarian paine paine cu maia peste Pranz raw-vegan restaurant review retete de Anul Nou retete de baza retete de Craciun retete de iarna retete de Pasti retete de primavara retete de toamna retete de vara retete rapide salate smochine sparanghel taste of England taste of France taste of India Taste of Italia Taste of London taste of Morocco taste of Romania vegan vegetarian Yotam Ottolenghi
©2017 Mint&Rosemary - Andra Constantinescu. All Rights Reserved. Design by DOJO.