reteta-limonada-cu-ghimbir
Retete,  Vara

Limonada cu miere si ghimbir

 retete de vara

reteta-limonada-cu-ghimbir

Pentru zilele fierbinti de vara, aceasta limonada racoritoare si reconfortanta este alegerea perfecta. Si cum in Londra vara vine tarziu si sta putin, zilele acestea m-am bucurat din plin de soare si am savurat in fiecare zi aceasta limonada proaspata minunata. Ideea o am de la un prieten, care saptamana trecuta imi recomandase un remediu pentru raceala bazat pe lamaie, miere si ghimbir, insa eu – incapatanata cum sunt m-am tratat cu aspirina si paracetamol si in loc sa imi prepar remedii pentru raceala, m-am apucat de facut limonada. 

Reteta este cat se poate de simpla: intr-o carafa de un litru am ras 2 cm de ghimbir, am adaugat zeama de la o lamaie si inca doua lamai taiate in bucati, doua linguri de miere si frunze proaspete de menta, am adaugat apa rece si gata.

Enjoy!

Andra Constantinescu

I am a classically trained chef, with a Masters Degree in Food Business Management. I currently work as a Hospitality Lecturer at London College of Contemporary Arts and at the University of East London. I teach subjects focused on: Food, Society and Culture; Diet & Nutrition; Event Management as well as Marketing and Social Media for Hospitality. I am also a guest lecturer at the University of West London, where I teach Restaurant Reviewing and Social Media for Restaurants.

More Posts - Website - Twitter - Pinterest

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.